Search box
zöld borító

POSTÁZÁS - információk

A megrendelése leadásakor ön kiválaszthatja a postázás módját. Amennyiben az ajánlott  postai levélküldemény elveszne, a posta a feladási díj szerint (jogos igény esetén) kártérítést fizet. Ez az összeg csak a csekély értékű (néhány ezer Ft-os) küldemények esetén pótolja az elveszett tételek árát.

 Én természetesen elküldöm az Ön által választott postázási móddal a bélyegeket, de csak a Magyar Posta által nyújtott kártérítési összegig tudok felelősséget vállalni, amennyiben a küldemény elveszne vagy megsérülne.

Ha komolyabb értékben rendel, akkor javasolt a csomag küldést választani, mert az minden esetben minimum 50.000 Ft ig értékbiztosított. (a legkedvezőbb a FOXPOST küldés, ez 300.000 Ft ig értékbiztosított, és olcsó)

Amennyiben a sima elsőbbségi levél  küldést választja, ebben az esetben nincs lehetőség semmilyen kártérítésre és reklamációra, ez a vevő kockázatára történik. (így is szívesen küldök bélyegeket, egyszerűbb borítékban, egyszerűbb bélyegekkel és egyszerűbb feladó bélyegzővel)

A küldeményeimet minden esetben igyekszem gondosan csomagolni, lehetőleg védve a  törés és nedvesség ellen is.

 

A rendelés kitöltésével és elküldésével ön tudomásul veszi a fenti és egyéb feltételeket, amelyek olvashatók a Kapcsolat-Tájékoztatás felületen.