Search box
zöld borító

LEBONYOLÍTÁS-KAPCSOLAT-FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

FIGYELEM: A honlapon szereplő képek és tartalmak másolása, másutt való felhasználása-bemutatása az engedélyünk nélkül szigorúan tilos!

 


Fizethet PAY PAL számlára előre utalással, vagy OTP számlára előre utalással, bankkártyával, vagy kérheti a csomagot utánvétellel is. Paypal esetében + 6 % költség (minumum 400 Ft) merül fel.

A bankkártyás fizetés az OTP megbízható oldalán keresztül történik. Ezekről lent is olvashat.A minimum rendelés összege 2.000 Ft

(vagy 2.000 Ft alatti rendelés esetén 200 Ft ot számolunk fel)

Minden vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki, és ezt emailban megküldjük. A számla kinyomtatható, és aláírás nélkül érvényes.

Paszinger László vagyok, a bélyeges körökben paszi, párom Paszinger Lászlóné (Kati)

Üdvözöljük a bélyeggyűjtőket és a látogatókat a a honlapunkon, a filatéliai internetes virtuális bélyegboltban.

Az on line bélyegboltunk naponta frissül,  Magyarországon a legrégebben működünk, és a legnagyobb a választékunk. Mivel a magyar bélyegkiadás teljes egészét felöleli a készletünk és az ajánlatunk, a bélyeggyűjtők a honlapunkat használják on-line katalógus gyanánt.


Kérem a megrendelése előtt olvassa el a honlap tájékoztatásait, csak akkor rendeljen, ha az olvasottakkal egyetért és azokat elfogadja. A megrendeléssel Ön elfogadja ezeket a feltételeket, és vállalja a küldemény átvételét és kifizetését, és vállalja az át nem vett küldemény miatti esetleges károk megtérítését is.

Ha rendel, akkor kérem figyelje az email postafiókját, és válaszoljon a leveleimre. Ha 4 napig nem kapok választ, akkor a megrendelést törlöm.Alapesetben mindenből egy db. rendelhető, bár a honlap megengedi több darab bejelölését.

Egyes bélyegek elfogyhatnak mielőtt a honlapon ezt átvezetnénk.

Ha a megrendelt bélyeg kifogyott, és az csekély értékű (500 Ft alatti), akkor azt helyettesíthetjük külön egyeztetés nélkül.

A tömegtételek képei többnyire illusztrációk, a pecsételt bélyegek-blokkok esetében a bélyegzés (sorszám) más lehet. Kérjük figyelembe venni a tételek leírásait.


A feltüntetett árakon a tételek megvásárolhatók. (Az árak MAGYAR HUF forintban!!) Az árakhoz a postázási költséget (egyes esetekben csomagolást) számoljuk hozzá.


Egyedi esetkben csomagolási/lebonyolítási költség merül fel. Postázási költség tehát nem azonos a küldemény postai bérmentesítési díjával, attól eltérhet. Ha a csomag könyvet-katalógust, albumot vagy egyéb nehezebb tárgyat is tartalmaz, akkor 150-280 Ft csomagolást (doboz, buborékos tasak stb) számolhatunk fel.


 A rendelésben kiválaszthatja a postai küldés módját.  A kiválasztott postázási díjak tájékoztató árak, eltéréskor az árakat a bélyegek feladásakor megírjuk.

Ha cserélni vagy eladni szeretne, és mi keressük az ajánlott anyagot, akkor kérjük, hogy az ajánlatát fő vonalakban, ármegjelöléssel egy rövid e-mailban jelezze. 1913 előtti és 2000 utáni - nekünk hiányzó - postatiszta, jó állapotú magyar bélyegeket átveszünk cserébe, ehhez előzetes listát kérünk katalógus számokkal. 1913 előtti magyar bélyegek közül a komolyabbakat bélyegezetten is keressük, ehhez is listát kérünk. A listák alapján tudjuk megmondani, hogy mit tudunk átvenni.

mail : paszinger.laszlo@gmail.com
Tel: 06-70-638-5093 (csak hétköznap 15.00 - 17.00 között)(telefonon csak egyszerű tájékoztatást tudunk adni, miden egyéb érdemi választ csak e mailon keresztül adunk)

Kérjük, hogy csak e-mail-on keresztül tartsuk a kapcsolatot, hiszen azok bármikor visszakereshetők.
Levélcím: 2146. Mogyoród, Pf 37.


A rendelés elküldése után kap egy automata választ a rendelés fogadásáról. Az automata válasz megküldése azt jelenti, hogy a megrendelése megérkezett, de nem minősül a megrendelés elfogadásának.  Ha a rendelése egyértelmű, és a postázás költsége sem haladja meg a normál szintet, akkor a rendelését elküldjük különösebb egyeztetés nélkül. Ha a rendelés bonyolultabb, vagy a küldés összege a normál egyszerű díjtól magasabb lehet, akkor e mailban kérjük az egyeztetést.

Fizetés: Előre utalás, PAY PAL(min 6% költség, illetve minimum 400 Ft) , bankkártya, vagy OTP átutalás , vagy utánvétel. (Később a kialakult kapcsolat szerint.) Az utalást kérem négy napon belül megküldeni, egyébként a megrendelését törlöm. E mailban ettől eltérő megegyezésünk is lehet. A megrendelésben lehetőség van megjelölni fizetést módját. Az OTP fiókban történő készpénz befizetés esetén a bank által felszámolt tranzakciós díjat átháríthatjuk, ennek összege 200 Ft.

Utánvétellel csak 5.000.-Ft feletti rendelést tudunk elküldeni!

 

Ha sima elsőbbségi postával kéri a szállítást, akkor nem tudunk kézbesítési garanciát vállalni, a küldeményt az Ön kockázatára adjuk fel.


Egy megrendelés teljes lebonyolítása (megrendelés, fizetés, szállítás, átvétel) 2-7-10 nap között változik.


Az esetleges "elírásokért" "nyomdahibákért" előre elnézést kérek, ezekért nem tudunk felelősséget vállalni, az ilyen tételt töröljük a megrendeléséből, vagy egyeztetjük az eltérést. Ha ilyen hibát talál, kérem jelezze, ez nagy segítség a részemre!A levélben feladható küldeményt  (régi és új) BÉLYEGEKKEL bérmentesítjük, kivéve az utánvételes leveleket, mert ezeket a posta nem engedi bélyeggel bérmentesíteni!

A csomagokat és az utánvételes küldeményeket futárral küldjük. A futár minden esetben jelzi a csomag érkezését.

A kereső használata: katalógusszám szerinti keresésnél a katalógusszámot kell beírni, sorozat esetén a kezdő számot.

Üzenetet a mellékelt ablakban is küldhet.

Jelmagyarázat a honlaphoz:

** postatiszta

* falcos

(*) falcos, gumi nélkül

-o- pecsételt

 

Adatvádelem és egyéb információ:

A megrendelése során csak a postai küldéshez szükséges adatokat kérjük megadni a lebonyolítás időtartamára, ezeket harmadik félnek nem adjuk ki, ezen kívül semmilyen más adatra nincs szükségünk. Egyéb adatkezelést nem végzünk, adatokat nem tárolunk. Az adatkezelésről bővebben  olvashat az ADATVÉDELEM - ADATKEZELÉS - GDPR re kattintva. A megrendelésétől a vevő 14 napon belül elállhat az új és "kész" termékek esetében (filatéliai eszközök) (Az egyedileg kizárólag a vevő részére összeállított, nagy filatéliai munkát és szakértelmet követelő használt anyagokra az elállás lehetősége nem vonatkozik.) Az átvett terméket 14 napon belül visszaküldheti (a vevő saját költségén), és ebben az esetben az eladó a vételárat 30 napon belül visszautalja. (termék ebben az esetben a filatélián kívüli új eszközökre vonatkozik) A filatélia alapvetően használtcikk, de ennek ellenére az eladó minden egyes bélyegtételét "garanciával" küldi, ez a filatéliában "szokásos" garancia, csere vagy levásárlás, vagy pénz visszafizetés értendő ez alatt. Ez a filatéliában szokásos dolog, bárminemű írásos megállapodástól függetlenül működik.

üdvözlettel

Paszinger László ev. és segítőtársa Paszinger Lászlóné Kati ev. (Kati)

Asz:67790399-1-33 (László), 67858745-1-33 (Kati)

(átalányadózó, alanyi adómentes)

Nyilv.sz: Paszinger László: 50765656, Paszinger Kati: 50863266

Tel: 06-70-638-5093 (kizárólag 15-17 óra között, hétköznap)

Levélcím: 2146. Mogyoród, Pf 37.

e-mail: paszinger.laszlo@gmail.com

Csomagküldő kereskedelem nyilvántartási száma: 17/2016.,ill. 20/2016.

 

A rendelés kitöltésével és elküldésével ön tudomásul veszi a fenti és egyéb feltételeket, amelyek olvashatók itt és  a Kapcsolat-Tájékoztatás felületen.