A webshop karbantartasa miatt kerem, hogy megrendeleset a paszinger.laszlo@gmail.com cimre kuldje el!

Skip Navigation

KEDVEZMÉNYEK és BÉLYEGEK FELVÁSÁRLÁSA, CSERE

30.000.-Ft feletti, (ha az 1960-1990 közötti tételek összege 30.000 felett van) több tételes vásárlás esetén a rendelés összegéből 5% árengedményt adunk, vagy a postaköltséget átvállaljuk! A két kedvezményből csak az egyik érvényesíthető!
Az engedmény nem vonatkozik az akciós és az árengedményes termékekre, illetve az 1960 előtti és 1990 utáni ** évjáratokra, bélyegekre. (az a termék akciós amelyiknek a címében vagy a leírásában az akció, (akc), (eng), vagy diszkont szó szerepel)

A honlapon nem található postatiszta és pecsételt darabbélyegeket a katalógusár 50-70 % ért küldünk, ha van készleten. Ehhez listát kérünk a katalógusszámokkal.Cserébe 1913 előtti vagy 2000 utáni (esetleg korábbi) bélyegeket veszünk át abban az esetben ha azokra szükségünk van, kizárólag előzetes lista alapján. Szükség esetén képeket is kérünk a cseranyagról. Ha elfogadjuk a cseranyagot, és megegyezünk előzetesen az árban, akkor az általunk ajánlott árért cserébe Ön választhat a honlapról bélyegeket. A csere lebonyolítása, lista, képek stb, e mailon keresztül intéződik.

Ha eladni szeretne akkor kérem ezt mailban jelezze.

ÁLLANDÓAN VÁSÁROLUNK: Magyar 1913 előtti postatiszta és jobb bélyegezett bélyegeket. A 2000 utáni, illetve 100.-Ft feletti névértékű postatisztákat a (készleteink és a minőség függvényében is) névérték 70-80%-án, illetve a 100.-Ft alattiakat a névérték 60-70%-án vesszük át. 1990 től bélyegző nélküli áztatottakat a névérték feléért veszünk át. Ezek nem minősülnek konkrét ajánlatnak, minden esetben külön megbeszélés tárgya, hogy veszünk e át bélyegeket vételre vagy cserébe.
BÉLYEGEK FELVÁSÁRLÁSA (ÖSSZEÁLLÍTÓKTÓL IS)

Felvásárolunk bélyeggyűjteményeket és hagyatékot, ha a gyűjteményre szükségünk van.

A bélyeg cseréről: 1913 előtti és 2000 utáni - nekünk hiányzó - postatiszta, jó állapotú magyar bélyegeket átveszünk cserébe, ehhez előzetes listát kérünk katalógus számokkal. 1913 előtti magyar bélyegek közül a komolyabbakat bélyegezetten is keressük, ehhez is listát kérünk. A listák alapján tudjuk megmondani, hogy mit tudunk átvenni.

Összeállítók anyagairól listát kérünk.

CM átvétel folyamatosan!

1913. előtti jobb portó-krajcáros-turulos stb átvétele folyamatosan.

Elsősorban magyar bélyegeket vásárolunk. Az 1960-1990 közötti tömegbélyegeket csak akkor vesszük át, ha egy nagyobb gyűjtemény részei, és arra szükségünk van.

Keresünk megvételre: TURUL, PORTÓ és KRAJCÁROS kiadásokat postatisztán és a jobbakat pecsételve, és egyéb komolyabb tételek.

Gyerekkori és hobbi gyűjteményeket nem veszünk át.

Fontos tudnivaló: ha Önnek van egy több évtizeddel ezelőtti gyűjteménye, és abban az időben kilós anyagokból és trafikban árult összeállításokból gyűjtötte őket, akkor az szinte biztosan értéktelen gyűjtemény. Ilyet nem keresünk!!A készleteink és a minőség függvényében a névértékes Magyar 100.-Ft névérték feletti postatiszta bélyegeket 70-80% os áron átveszünk (1990-2012), 100.-Ft névérték alatt 60-70% ért, amennyiben azokra szükségünk van.

n Minden egyéb Magyar postatisztát is átveszünk (1.-Ft feletti névértékű) 50%-on.

És postatiszta áztatott bélyeget is átveszünk 10.- Ft névérték felett, a névérték 50 %-áért.

Az átvételi árak napi változásának a jogát fenntartjuk! Minden egyes eladás vagy csere előtt külön megbeszélés szükséges!

Üzenhet itt is: paszinger.laszlo@gmail.com

Vagy keressen telefonon:

06-70-638-5093 (csak hétköznap, csak munkaidőben 15-17 óra között)