MEGJELENT! Korlátozott a készlet! „A magyar bélyegek katalógusa 2018/II.” címmel a katalógus 62. kiadásának második kötete ajándék emlékívvel.

Helyi kiadások/megszállások : értékeli a fordított és a kettős felülnyomatokat, időközben napvilágot látott új információkat is közöl. A példányszámokhoz és a kereslethez igazodóan helyenként nagyon jelentős áremeléseket tartalmaz.

Magánposták: részletezi a DDSG postabélyegeket, újdonság a Peterdi-féle hajólevelek, a soproni tábori küldöncposta bélyegei, az óceánrepülés magán-díjjegyes levelezőlapjainak bemutatása

IPH gépi öntapadós bélyegek: a négy altípus egyesített táblázatban kerül bemutatásra a könnyebb tájékozódás érdekében

Bérmentesítő gépek és lenyomataik

Katonai és tábori posta, KUK 

Díjjegyes és értékjegyes postai nyomtatványok: Külön vízjel-táblázat segíti a nyomtatványok könnyebb azonosítását.

Okmány-illeték, kötelezettségjegyek: A jelentős áremelések mellett számos postatiszta kötelezettségjegy árazása is bekerült a katalógusba.

Az adójegyek között immár részletesen bemutatja a gépjármű adójegyek, jövedéki és egyedárusági zárjegyek sokszínű világát (azon termékek esetében, melyeknek zárjegy-kötelezettsége már megszűnt), az egyéb kötelezettségjegyek között pedig ismerteti az OMBI-OTI-SZTK, vadászbiztosítási, terményforgalmi bélyegeket, gyógyszer-zárszalagokat, külföldi gépjárművek kötelező biztosítási bélyegeit is.

A helyi kiadású kötelezettségjegyek (avagy városi illetékbélyegek) fejezet átdolgozásra került

Csak 500 példányban jelent meg, a kiadónak már nincs készlete, csak néhány kereskedőnél kapható. 

Több évre adták ki, bizonytalan, hogy mikor készül következő kiadás.

Az első képen látható a katalógus az emlékívekkel, a 2. képen a katalógus hátoldala a tartalomjegyzékkel.

A szűkös példányszám miatt az ára várhatóan emelkedni fog.

(Ezzel a megrendeléssel 1 db katalógust és 1 db ajándék emlékívet, és 1 db azonos s.számú emlékívet rendel meg, ennek az ára 13.900 Ft)

Az emlékívek a 3. képen jól láthatók, áruk (névértékük) 1.200 Ft ill. 1.500 Ft, a várható katalógusáruk 4.000 Ft ill. 5.000 Ft, az emlékívek benne vannak a 13.900 Ft os árban! 

Utánvételes megrendelést csak az eddig is utánvétellel vásárló régi partnereinktől fogadunk el. (utánvételes küldés 1.700 Ft)

Vissza a kezdőlapra -->